

Title OCCUPATIONAL HEALTH NURSES ASSOCIATION NATIONAL CONFERENCE 7TH 8TH AUGUST 2025

Hono Mai, Hono Atu: Connecting Generations in Occupational Health "Hono Mai, Hono Atu" can be translated as "Connect Here, Connect Beyond" or "Linking from One to Another." The phrase conveys the idea of connection and continuity between people, generations, or concepts.

In the context of your conference, "Hono Mai, Hono Atu: Connecting Generations in Health" means "Linking Generations in Health." It highlights the theme of past, present, and future, emphasising the importance of passing down knowledge and experience over time in the field of occupational health nursing.



Date Location

7-8th August

CA Auckland Conference Centre Level 5, 8 Tangihua Street

Auckland CBD 1010

See on map

Parking: click on map/parking for

options



7 August 2025

08.00

Z	ZEALAND OCCUPATIONAL HEALTH NURSES ASSOCIATION				
)	Coffee and chat. Registration				
	8:15am POWHIRI & Welcome address				
	8. 45 – 9.15 Session 1: Launch of cultural competency - Phyllis Tangitu (Ngāti Pikiao/Ngāti Ranginui/Ngāti Awa) https://100maorileaders.com/leaders/phyllis-tangitu	Duration: 30mins			
	9.15 – 10.15 Session 2: Noise exposure effects; interpretation of audiometry & ACC criteria for work relatedness, Auditory functional fitness for safe work - Kaushi Ambepitiya Senior Audiologist/Clinic Manager/Auckland Group Manager at Dilworth Hearing	Duration: 60mins			
	Break 10.15 – 10.45	Duration: 30mins			
	10.45 – 11.30 Session 3: Vision and workplace; screening, visual fitness and health, visual fit for safe work – Joanne Black – Auckland University Optometry School	Duration: 45mins			
	11.30 – 12.30 Session 4: Current Spirometry interpretations, performing tests. Workplace respiratory issues, Fit & safe for work - Christine Humby Laboratory Manager Dr Andrew Veale for NZ Respiratory & Sleep Institute.	Duration: 60mins			
	12.30 – 2.00 Break: AGM and lunch together	LUNCH 30mins AGM & Awards			
	2.00 -3.00 Session 5: Staying Ahead of MSDs: Innovative Strategies for Prevention and management - Professor Mark Boocock Human factors, & Ergonomics AUT	Duration: 60mins			



NEW Z	NEW ZEALAND OCCUPATIONAL HEALTH NURSES ASSOCIATION		
	3.10 – 4.00 Session 6: Occupational hygiene and occupational health, the collaborative approach for best practice to prevent detection and management of health effects in workplace - Miriska Gerber, Occ hygienist: M.Sc, COH, ROH, MIstD, MNZOHS, MAIOH, MSAIOH	Duration: 50mins	
	4.00 – 4.30 OHN Presentations – Your people presenting OHN gems in practice, knowledge and inspiration	Mini presentations by OHN &. Panel discussion on OH Nursing and futures of occupational health	
	Day 1 finishes at 4:30pm: refreshments and nibbles		
	Evening dinner: options for sampling various auckland cuisines and venues	Details at conference and on Conference Information page	
8 August 2025			
0800	Coffee and chat. Registration 8.30 – 9.30 Session 7: The future of work and where health, safety and wellbeing and the occupational health area can benefit from a more holistic understanding - Diane Ah-Chan, Nexteera	registration opens at 8:15 Duration: 60mins	
	9.30 – 10.15 Session 8: Resilience - fit for work criteria "when is a person fit and safe for work" OHN role in this process - Dr. Alexandra Muthu: Occupational Medicine specialist, Dynamic Health. Elected Medical council member	Duration: 60mins	
	Break 10.15 – 10.45	(30mins)	
	10.45 – 11.30 Technology and health Erudite – data collection report – for individual and business trends tracking and enable evidence based interventions - Murray Polson MD at Erudite Group. Helping health	Duration: 60mins	



organisations turn their data into a strategic asset	
Summary 15 mins	
Poroporoake	Closing ceremony