

Title Hono Mai, Hono Atu: Connecting Generations in Occupational Health

"Hono Mai, Hono Atu" can be translated as "Connect Here, Connect Beyond" or "Linking from One to Another." The phrase conveys the idea of connection and continuity between people, generations, or concepts.

In the context of your conference, "Hono Mai, Hono Atu: Connecting Generations in Health" means "Linking Generations in Health." It highlights the theme of past, present, and future, emphasising the importance of passing down knowledge and experience over time in the field of occupational health nursing.



Date	7-8 th August 2025	
Location	CA Auckland Conference Centre Level 5, 8 Tangihua Street Auckland CBD 1010 See on map	
7 August 2025		
08.00	Coffee and chat. Registration (trade set-up + opening of building)	
	Welcome address. (8:15am) & mihi whakatau	
	8. 45am – 9.15am Session 1: Launch of cultural competency: Ngāti Pikiao/Ngāti Ranginui/Ngāti Awa Phyllis Tangitu	Start straight after Powhiri 30mins



NEW ZEALAND OCCUPATIONAL HEALTH NURSES ASSOCIATION	N
9.15am – 10.15am Session 2: Noise and Hearing: audiometry screening v diagnostic testing, interpretation of hearing loss; significance of functional hearing loss & affects for daily life & work related. ACC Criteria for loss definition Kaushi Ambepitiya senior audiologist and Clinic Manager at Dilworth Hearing. Private audiology sector 10 years. Master of Biomedical Science and	Duration: 60 mins
Master of Audiology.	
Break 10.15 – 10.45	(30mins)
10.45am – 11.30am Session 3: Vision and workplace: visual impairment and causes & effects on daily life and work. Vision screening within the workplace Auckland University Professional Teaching Fellow. Optometry and Vision John McLennan	Duration: 45 mins
11.30am – 12.30pm. Session 4: Current Spirometry interpretations, performing tests. Workplace respiratory issues, Fit & safe for work Spirometraining Deborah Taylor. CRFS Respiratory Scientist	Duration: 60 mins
12.30pm – 2.00pm Break: AGM and	LUNCH 30 mins AGM & awards
lunch together	
2.00pm -3.00pm session 5: Staying Ahead of MSDs: Innovative Strategies for Prevention and management Mark Boocock Human factors & ergonomics: current trends, prevention and intervention for managing human factor effects: case study; current research findings	Duration: 60 mins
3.10pm – 4.00pm Session 6: Occupational health nurses and occupational hygienists working more effectively together to prevent harm and create healthier workplaces Miriska Gerber Occ hygienist: M.Sc, COH, ROH, MISTD, MNZOHS, MAIOH, MSAIOH	Duration: 50 mins
4.00pm – 4.30pm OHN Panel: Discussion + Q&A : Occ Health Nurses	Duration: 30 mins



	NEW ZEALAND OCCUPATIONAL HEALTH NURSES ASSOCIATION	N
	sharing OH Nursing Innovations &	
	Futures practice. Interactive session	
	Day 1 finishes at 4:30pm Nibbles and refreshments to unwind,	
	enjoy & share great conversations and	
	new friends!	
	6pm Evening dinner: get your group	Details of venues at conference
	together and enjoy easy Auckland	
	dining of your choice Relax and Enjoy!!	
8 August 2025		
0800	Coffee and chat (start at 8:30)	registration opens at 8:15
0000	8.30am – 9.30am Futures in health -	Duration: 60 mins
	Innovations and challenges	
	Diane Ah-Chan Innovating in HSW,	
	People, OD & Culture, Leadership and	
	Change HOP specialist Systems	
	Thinker Speaker #NextEra	
	#BetterWork	
	9.30am – 10.20am Resilience fit for	Duration: 50 mins TBC
	work criteria "when is a person fit and	
	safe for work " ohn role in this process	
	Da Alexandra Muthuria an Ossunational	
	Dr Alexandra Muthu is an Occupational Medicine specialist, Dynamic Health.	
	Elected Medical council member	
	Break 10.20 – 10.45	(20mins)
	10.45am - 11.30am Technology and	Duration: 45 mins
	health Erudite – data collection report – for	
	individual and business trends tracking	
	and enable evidence based	
	interventions.	
	Murray Polson Managing Director ·	
	Erudite Group	
	Helping health organisations turn their	
	data into a strategic asset	
	12.00 noon Summary 15 mins ;	Closing ceremony
	Poroporoake.	30 mins